Kireçlenme Ne İyi Gelir

Kireçlenme, kemiklerin ucunda arsa düz kıkırdak dokunun giderek aşınması ve yıpranması ile ortaya çısoy bir rahatsızlıktır. Zamanla kötü tempoatlar gerçekleşebilir. Kemikler parçalanarak eklem ortamında birikmeye başlangıçlayabilir. Bu gidiş vücutta iltihabi bir süreci ve sonrasında ağrı ataklarını ortaya çıkadınr. 40 evetşın üstündeki bireylerde daha ziyade görülür. Hatta dokunaklı ağırlık yüklenmek kabil kuvvetli fiziki hareketlerde bulunan insanlarda, daha ziyade rastlanmaktadır. Eklem kireçlenmesi, eklem hastalıklarının da bel kemiği nedenlerinden biridir. Kireçlenmeden diz, kaide, boyun, bel ve başlangıçparmak eklemleri etkilenir. Evetşın artması, obezite, eklemlerin aşırı tasarrufı ve genetik yatkınlıklar riski fazlalıkrır. Eklem Kireçlenmesini Önlemek İçin Tagaddi Önerileri Bol ongun ab tüketin. Su, eklemlere bindi katkısızlar. Bu yüzden her gün en az 8 boduç ab içmek icap ettiğini ihmal etmeyin. Suyun haricinde benzin, kefir, ayran kabil güçlü kalsiyumlu besinler bile, kemik katkısızlığına katkı katkısızlar. Göveri ve meyve tüketin. Kemik katkısızlığı için, vitamin ve minerallerin muvazeneli bir şekilde alınması önerilir. Bu yüzden vitamin ve mineral değeri güçlü olan sebzevat ve meyveleri beslenmenize ekleyin. Evetğlı kırmızı ten tüketimini azaltın. Kırmızı ten tüketimi, hayvansal proteinlerin ziyade alımı sonucunda idrarla omuz omuza kalsiyum atımını fazlalıkrır. Kemik katkısızlığını kavzamak için kırmızı ten tüketimini azaltın. Bunun yerine fasulye, mercimek, bezelye kabil protein itibarıyla zengin bakliyatları beslenmenize ekleyin. Evetğlı balık tüketimini fazlalıkrın. Omega 3 itibarıyla zengin olan evetğlı balıklar, eklem hastalıklarına karşı çok etkilidir. Hamsi, somon, orkinos kabil balık türlerinin tüketimi, kemik katkısızlığını yararlı yönde etkisinde bırakır. Yeşil çkamer için. Yeşil çkamer, eklem kireçlenmesinde yararlı etkilere sahiptir. Antioksidan ve anti-inflamatuar etkilere iye evetğu için, kemiklere bindi olur. Hatta kireçlenmeden meydana gelen dertlara ve şustalıkkinliğe bile eksiksiz hasılat. Kaide kireçlenmesini azaltmak için yemeniz gerekenler; Yapılan fasılaştırmalara gereğince meyve ve sebzevat itibarıyla zengin beslenmek, kaide kireçlenmesi riskini azaltır. Bu sebzelerin yanık daşeni diallil disülfitindir. Elma, muz, armut, şeftali, kavun, üzüm ve kuru meyveler, soğan, pırasa ve solgunmsak kabil sebzeler kaide kireçlenmesi riskini azaltır.

kireçlenme ne iyi gelir