Puromuz2.com: Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, mideişleminiz ve keyfine vardığınız tüm tatlar külliyen size özeldir. Ancak yine bile aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç radde var! 1- Puro Seçimi Ben bu tasarmda günün her saatinde midemeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu konuk edeceğim. Siz bile keyfinize nazaran, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Denetleme Ika Aşiret özümlemeı Karayip purolarda midemeden önce nemliliğini muayene etmek gerekir. Bu Toscanello midein muteber bileğil. Toscanello severler damak zevklerine nazaran farklı nem oranlarında midemeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak berenarı da deneyim semtılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce kesinlikle bilinmesi müstelzim önemli bir kaide var. Puro sadece lakin sadece kokusuz felaketle yakılır! Puro her saat ya bütan gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo üzere benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler üzere işaret yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını kalıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro kontak ve ilgi icap. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde andıran. Emniyetli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat paha. Puroyu yakarken alaz puroya düver ilişki etmemelidir. Ateşin maviliği purodan berenarı münezzeh tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yüzı kırmızıya döndüğünde kızartma işlemlemini başardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun tabanğını 90 nokta eğimle, aleve tam ilişki etmeyecek şekilde tutun. Bu işlemlemi yaparken tüm tabanğın müsavi yanması gerektiği midein puroyu aynı zamanda prezantabl bir şekilde 360 nokta döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına saf alevli çakmalara nazaran berenarı daha uzakta tutmanızda fayda var. Zira, bu konsept çakmaklar çok korkunçdür ve bir tomar andıran tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma işlemlemi saf alevli çakmaklarla, berenarı saat alabilir. Bu süre size zaman kaybı üzere haneükebilir lakin puro götürüm ve himmet icap. 5- İyi Yandığını Denetleme Ika Şimdi puroyu ne yaktığınımızı muayene edelim. Puroyu kızartma işlemleminden sonra aykırı çevirip vecihünüze berenarı yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya rahatçe ortam üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet tüm ayak kıpkırmızı ise yakma işlemlemini başarı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her yüzı tam yanmamışsa, yani tüm ayak kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu dudakınıza gdolayın. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek kibrit yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki ıvır zıvır dem daha çekin. Bu sayede puro üste mütebaki yanmamış parti da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Yavaşçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, artık puronuz mideime anık. Evet ya siz anık mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıuğursuz çıuğursuz mideilmeli. Alacağınız her dem arasında en azcaından 40 saniye oyalanmak gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara üzere midemeye çdüzenışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı mideimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da vakit kaybetmeden hissedersiniz. İlk başlarda, sadece birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı midemeye devam ederseniz, puro o derece keskinlaşır ki hiç mideilemeyecek duruma gelebilir. Bayağı bir uyarı: Puro, sigara üzere ciğere çekilmez. Esrar rahatçe ağıza doldurulur ve dilsiz almaçların dumanla uyarılmasına izin verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıanaçın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden daha azca kontak gösterdiğinizin bir işlemaretidir. Sönen puronun küllerini sıkıca temizleyin. Bunun midein kürdan üzere bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri sıkıca temizlediğinizden sakıncasız olduktan sonra puronuzu gene yakmayı deneyin. Benim midetiğim Toscanello midein yeni baştan yakma sorun örgütleme etmez. Ancak el özümlemeı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda kalan oranda kederlilik hissedeceğinizi belirtmek isterim.

şayet puro nitelikli bir puro ise 15 yıl hatta daha uzun bir süre da saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar üzere puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve katiyetle şarka olan 2 kaideı valörız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın zeminın hararet ayarıdır. Puroyu nitelikli bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız zemin sıcaklığının 16 ila 18 nokta arasında evetğundan sakıncasız olmanız gerekiyor. Dar ortamında bu sıcaklığı yakalamanız berenarı zordur. Bu yüzden zemin sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin şeşna inmedikten sonra telaşlanmanıza gerek yoktur. Fakat lacerem eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki hıfız zeminını yaratmanız ideal olandır. Çünkü bu durumda hiçbir sorun ile muhaliflaşmazsınız. Saklama zeminı sıcaklığında nesep sorun zeminın antipatik bileğil bir tomar har olmasıdır. Çünkü hıfız zeminı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği problemi ile muhaliflaşabilirsiniz. İkinci önemli kaide ise hıfız zeminının nemidir. Bağıl nemin ideal aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer bir tomar kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Bittabi nem hıfız zeminı sıcaklığına nazaran trok gösterecektir ve bu yüzden bile hıfız zeminı sıcaklığını sabitlemenizde fayda vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ideal olarak puro hıfız kutusu adı verilen humidorların içinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde namevcut ise rastgele bir ortam geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta ortam geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan hıfız zeminının ortam geçirmemesi ve buna bağlı olarak da kutu mideindeki nem ile sıcaklığın mıhlı kalmasıdır. Puro saklamak midein anahtar sıcaklığı ve nemi mıhlı tutmanızı sağlayacak katiyetle ortam geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En oflaz humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları katiyetle ortam geçirmedikleri midein vesair rakiplerine kebir ayrım atarlar. şayet puro saklamaya hüküm verdiyseniz kesinlikle bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/